Kategorier

Skjønn vinteren igjennom

Norge er et flott land å bo i, men vinteren kan være hard for de aller fleste. Det er ikke bare kulda og snøen som gjør vinteren til en utfordring, men også den tørre lufta og mangelen på sol gjør at mange får problemer både med huden og med humøret i de kalde månedene.

Fuktighet uten skader

Dersom du har vært ute i kald vind og mange minusgrader tidligere, så kjenner du sikkert til følelsen av iskrystaller i huden. Dette er ikke så langt unna sannheten, for fuktighet i huden kan faktisk fryse når det blir kaldt nok. Derfor er det viktig å ta vare på huden på en slik måte at du unngår skader, som følge av dette. Det lønner seg å velge fete kremer med et lavt vanninnhold og gjerne spesielle kuldekremer for de aller kaldeste dagene. Å beskytte huden med lag på lag med klær er også viktig.

Kle deg etter forholdene

Kanskje noe av det mest irriterende med vinteren er at alle de flotte kjolene, de søte skoene og alle favorittantrekkene må ta pause. Heldigvis finnes det en rekke gode måter du kan skille deg ut på også i vintermånedene. Kåper er noe av det vakreste du kan kle seg i når det snør som verst, og i tillegg holder de deg varm nok til at du slipper illrød hud som følge av kulda. Vinteren er også den perfekte tiden for å vise frem det du er stolt av.En ny leppestift, eller kanskje vippe-extensions, er perfekte for vinteren, for de vil være synlige og skille seg ut selv i kulda. Det er heller aldri feil å investere i et par lekre støvletter som i tillegg til å være stødige på snø og is, ser flotte ut sammen med de flotte vinterkåpene.